محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری به مناسبت پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما

به مناسبت پانزدهم اردیبهشت ماه روز جهانی ماما، دکتر علیرضا صدرائی مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری در پیامی این روز را به همه فعالان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دکتر علیرضا صدرائی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در پیامی پانزدهم اردیبهشت ماه، روز جهانی ماما را به همه فعالان این عرصه تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما نامگذاری شده است تا بهانه ای باشد برای قدردانی از کسانی که سلامت دو نسل را در دستان توانمند خود دارند. ماما کسی است که در لحظه لحظه کار خود می کوشد تا حافظ سلامت مادران و نوزادان باشد و برای تحقق این مهم از همه توان و دانش خود استفاده می کنند. شکی نیست که  سلامت مادران جوان و نسل آینده امری مهم در سلامت جامعه است که با تلاش شبانه روزی ماما به دست می آید.

اینجانب پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما را به همه فعالان این عرصه به خصوص ماماهای شاغل در بخش بهداشت تبریک گفته، آرزو میکنم در سایه الطاف خداوند مهربان، همواره موفق و پیروز باشید.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی