محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

پیروزی تیم شبکه بهداشت ری در مسابقه فوتسال کارکنان دانشگاه

تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در نخستین بازی خود در مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی مقابل تیم بیمارستان یاس به برتری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی از شب گذشته 20 فروردین 1401 در سالن مجموعه ورزشی شهید چمران آغاز و تیم فوتسال شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در نخستین بازی خود مقابل تیم بیمارستان یاس با تک گل مصطفی بختیاری به برتری رسید.

تیم فوتسال شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با حضور دکتر علی تاجدار، امیر سعداله زاده، بهرام رستمی، حسین حاجی رضایی، محسن مطیعی، عباس یعقوبی، فرشاد رستمی، مصطفی بختیاری، ادریس میرزایی، حمیدرضا گودرزی، به سرپرستی صفدرنادری و مربیگری حسین یافتیان در این دوره از مسابقات شرکت کرده و با تیم های بیمارستان های شریعتی، یاس، مرکز طبی کودکان و بهارلو همگروه است.

همچنین دیدارهای بعدی تیم فوتسال شبکه بهداشت ری در مرحله گروهی در تاریخ های 24، 28 و 30 فروردین ماه 1401 به ترتیب مقابل تیم های بیمارستان شریعتی، مرکز طبی کودکان و بهارلو است.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی