محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی

کمیته بهداشت مدارس شبکه شهرری تشکیل جلسه داد

برنامه‌ریزی و هماهنگی در مورد شیوه اجرای برنامه‌های بهداشتی در مدارس باهدف ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان مهم‌ترین دستاورد این کمیته بود

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کمیته بهداشت مدارس شهرستان ری در تاریخ یکشنبه دوم مهرماه با حضور علیرضا طاهری زاده معاون شبکه، معصومه ادریسی کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و مدارس، کارشناسان بهداشت مناطق چهارگانه آموزش و پرورش شهرستان و جمعی از کارشناس مسئولان ستادی تشکیل جلسه داد.
در این نشست ابتدا ادریسی ضمن خیرمقدم به حاضران گزارش مختصری از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در مدارس را ارائه کرد.
سپس طاهری زاده در مورد اهمیت همکاری شبکه بهداشت و آموزش‌وپرورش صحبت کرد. وی ارتباط نزدیک این دو سازمان را در اجرای هرچه بهتر برنامه‌های بهداشتی که تأمین سلامت دانش آموزان را به همراه دارد، بسیار مهم دانست.
در این جلسه در مورد مشکلات بوفه‌های مدارس و مواد خوراکی مجاز جهت فروش به دانش آموزان، بهداشت محیط مدارس، انتخاب سفیران سلامت دانش‌آموزی، برنامه توزیع مکمل‌های آهن و ویتامین دی در مدارس، آموزش سبک زندگی سالم و تغذیه صحیح دانش آموزان بحث و تبادل‌نظر شد.
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی