محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

گرامی داشت هفته سلامت در مدرسه شهید اتقایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، به مناسبت هفته سلامت و با همت واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، آموزش بهداشت و خدمات سلامت به دانش آموزان مدرسه شهید اتقایی کیانشهر ارائه شد.
در این مراسم کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با برپایی غرفه های اندازه گیری قد و وزن، ایستگاه توزیع بسته های آموزشی، خدمات آموزش بهداشت و سلامت، مشاوره و آموزش تغذیه و معرفی کانال سفیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران را به دانشآموزان ارائه کردند.
همچنین با حضور روانشناس، به والدین دانش آموزان در مورد سلامت روان، پیشگیری از اضطراب و افزایش تاب آوری آموزش داده شد.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی