محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

ید سنجی نمک خانوارها توسط شبکه بهداشت شهرستان ری انجام می‌شود

این برنامه در مدارس و باهدف سنجش میزان مصرف استفاده از نمک یددار و آموزش دانش آموزان اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، سنجش میزان استفاده از نمک یددار باهدف دسترسی دقیق به این آمار اجرا می‌شود.
در این برنامه کارشناسان تغذیه با مراجعه به مدارس و سنجش نمک مصرفی ده درصد خانواده‌ها بررسی را انجام داده و آموزش‌های لازم را به دانش آموزان می‌دهند.
دقیقی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه شهرری در این رابطه گفت: این طرح با هماهنگی آموزش‌وپرورش انجام‌شده و از دانش آموزان خواسته می‌شود تا مقداری از نمک مصرفی خانواده را همراه خود آورده تا نوع آن که یددار هست یا خیر مورد ارزیابی قرار گیرد.
دقیقی افزود: در این برنامه آموزش‌های لازم در مورد اهمیت استفاده از نمک یددار و نقش آن در پیشگیری از اختلالات کمبودید به دانش آموزان داده می‌شود.
گفتنی است نحوه نگهداری از نمک یددار و بهترین زمان مصرف آن در هنگام طبخ غذا نیز از دیگر نکاتی است که به دانش آموزان و مسئولین مدارس آموزش داده می‌شود./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی