برگزاری ویژهبرنامه روز جهانی غذا در مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض در شهرستان اسلامشهر
واحد تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض در راستای برنامههای روز جهانی غذا با محوریت بهبود تغذیه و ارتقا میزان آگاهی جامعه و فرهنگسازی برای مصرف مواد غذایی باکیفیت بالا برنامه آموزشی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، لیلا شیرزاده، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض در این خصوص گفت: این ویژهبرنامه یکشنیه ۲۵ مهر ۱۴۰۰ باهدف بهبود تغذیه و ارتقا میزان آگاهی جامعه و فرهنگسازی برای مصرف مواد غذایی باکیفیت بالا برگزار شد.
وی ضمن نکات مهم در خصوص اهمیت تغذیه صحیح بهویژه در دوران شیوع ویروس کووید ۱۹ و پیام روز جهانی غذا، گفت: سازمان جهانی بهداشت، بهمنظور انتخاب صحیح و سالم مواد غذایی راهنماهای غذایی را به عنوان یک ابزار مناسب و قابل فهم برای آموزش تغذیه مردم جامعه ارائه کرده است. راهنماهای غذایی بهعنوان یک ابزار آموزشی با پیشنهاد راهکار مناسب برای کمک به انتخاب درست مواد غذایی و در نهایت اصلاح رفتارهای غذایی میتواند به بالا بردن سطح سلامت و همچنین کاهش هزینه های ناشی از بیماریهای مزمن مرتبط با تغذیه کمک نماید. راهنماهای غذایی با در نظر گرفتن تفاوتهای فردی، متناسب بافرهنگ، عادات و ترجیحات غذایی و سواد تغذیهای اقشار مختلف جامعه به حفظ تعادل و تأمین نیازهای تغذیهای کمک کند.
شیرزداده از تهیه تعدادی سبد کالای مواد غذایی ویژه خانوارهای آسیبدیده در کرونا با مشارکت خیرین و اهدای آن به این خانوارها و همچنین استقرار میز خدمت تغذیه در مراکز واکسیناسیون باهدف مشاوره و پاسخگویی به سؤالات تغذیهای مراجعین واکسن، ارائهی توصیههای تغذیهای پیشگیری از کرونا، توصیههای تغذیهای کنترل و دوران نقاهت در صورت ابتلا به کرونا و... گفت و ابراز امیدواری کرد با برگزاری چنین برنامههایی قدمهای کوچکی در راستای سلامت عموم مردم برداریم.
نظر دهید