محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

آخرین پیوند کبد سال ۱۳۹۹ در ساعات تحویل سال جدید در اتاق عمل یک بیمارستان امام خمینی انجام شد

گروه جراحی برداشت عضو بخش هپاتوبیلیاری و پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی، دقایقی قبل از تحویل سال عمل جراحی برداشت عضو از دهنده مرگ مغزی را در بیمارستان مسیح دانشوری آغاز کردند و بلافاصله پس از آن عضو به اتاق عمل یک بیمارستان امام منتقل شد و پس از آماده سازی کبد، عمل جراحی گیرنده آغاز شد.

پیوند کبد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه جراحی برداشت عضو بخش هپاتوبیلیاری و پیوند کبد  مجتمع بیمارستان امام خمینی، دقایقی قبل از تحویل سال عمل جراحی برداشت عضو از دهنده مرگ مغزی را در بیمارستان مسیح دانشوری آغاز کردند و بلافاصله پس از آن عضو به اتاق عمل یک بیمارستان امام منتقل شد و پس از آماده سازی کبد، عمل جراحی گیرنده آغاز شد.
 گیرنده این کبد دختر خانم ۱۲ ساله‌ای است که با علائم نارسایی حاد کبد ثانوی به بیماری مزمن در مرکز طبی کودکان بستری شده بود و توسط همکاران گروه پیوند کبد برای پیوند آماده شد و به بیمارستان امام خمینی منتقل شد. عمل جراحی با موفقیت به انجام رسید و تصویر این خبر مربوط به اولین روز بهار ۱۴۰۰ است که از این نوجوان در بخش پیوند کبد بیمارستان گرفته شده است.با این پیوند، آمار پیوند کبد بیمارستان امام خمینی به ۱۱۹۰ مورد رسید.

شهره  بیات

شهره بیات