محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

اولین جلسه کمیته مدیریت خدمات غذایی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1402

در جلسه کمیته خدمات غذایی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص موضوعات مربوط به راه‌اندازی سلف‌سرویس بیمارستان حضرت مهدی (عج)، چالش‌های توزیع غذا در سایر ساختمان‌های مجتمع و همچنین راهکارهای بهبود فرآیند رزرو غذا بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، اولین جلسه کمیته مدیریت خدمات غذایی مجتمع پنج‌شنبه 22 تیر 1402 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، مهندس علیرضا شیری مدیر امور اجرایی معاونت امور دانشگاهی، دکتر ملک احمدی مسئول تغذیه بالینی، هایده جعفری مسئول واحد خدمات غذایی و دبیر جلسه و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

معاون درمان مجتمع، الکترونیکی شدن فرآیند رزرواسیون غذا را ضمن حفظ شان همکاران، راهکاری مناسب برای قانونمند شدن ثبت درخواست وعده‌های غذایی در نوبت‌های مختلف کاری دانست و گفت: وجود یک سلف‌سرویس مرکزی  مجهز و راحت علاوه بر تکریم افراد منجر به تقویت روحیه آن‌ها می‌شود.

احد اکرمی، ساماندهی سیستم رزرو و توزیع غذا را در نظم‌بخشی و جلوگیری ازهدر رفت هزینه‌های بیمارستانی ضروری خواند.

هایده جعفری با اشاره به مراحل تجهیز و آماده‌سازی سلف‌سرویس بیمارستان حضرت مهدی (عج) گفت: پس از راه‌اندازی کامل سلف‌سرویس بیمارستان حضرت مهدی (عج) وارد فاز توزیع غذای بیماران در ظروف یک‌بارمصرف می‌شویم.

در این جلسه مهین یوسفی کارشناس بهبود کیفیت پس از پیگیری مصوبات جلسه گذشته، گزارشی از عملکرد این کمیته در سال 1400 و 1401 ارائه کرد.

همچنین در این جلسه، آئین‌نامه داخلی کمیته مدیریت خدمات غذایی در سال 1402 با نظر اعضا بازنگری و مطابق آن وظائف مربوطه تعیین شد.

 

نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *