محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

بازدید معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه از پروژه بیمارستان  640 تختخوابی انستیتو کانسر

با حضور معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران و سرپرست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص نحوه تکمیل و آماده سازی پروژه بیمارستان 640 تخت خوابی انستیتو کانسر به عنوان مرکز جامع سرطان کشور گفت و گو وتبادل نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) سه شنبه 4 آبان 1400 در جلسه مشترکی با حضور دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه دانشگاه، دکتر سید علی دهقان منشادی سرپرست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر علیرضا کاظمینی معاون پشتیبانی مجتمع، مهندس بهزاد مکری مدیر و مهندس زهرا سرپرست معاون دفتر فنی دانشگاه حضور داشتند.
 مهندس تیموریان مدیر پروژه در خصوص روند پیشرفت پروژه ساختمان 640 تخت خوابی انستیتو کانسر، چالش ها و راهکارهای پیشنهادی گزارشی را ارئه داد.
در ادامه معاون توسعه دانشگاه و همراهان ضمن بازدید از بخش های مختلف این پروژه بازدید کردند.
پروژه بیمارستانی 640 تختخوابی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) از بزرگترین بیمارستان های کشور است که به بیماران سرطانی اختصاص دارد و در  کنار ساختمان اصلی انستیتو کانسر به عنوان مرکز جامع سرطان در حال تکمیل است.
این بیمارستان در 17 طبقه و زیرربنای 50 هزار متر مربع ساخته می شود و در آینده  نزدیک آماده بهره برداری خواهد بود.
شهره  بیات

شهره بیات