محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

برگزاری جلسه بررسی دستورالعمل مدیریت غذا و تغذیه بیمارستان‌ها در شرایط بحرانی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

در جلسه بررسی دستورالعمل مدیریت غذا و تغذیه بیمارستان‌ها در شرایط بحرانی با حضور مسئول واحد تغذیه بالینی مدیریت نظارت دانشگاه دستورالعملی که با همکاری مرکز حوادث و فوریت‌های دانشگاه تدوین‌شده بود، به‌منظور استفاده از تجارب همکاران بیمارستانی موردبحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه بررسی دستورالعمل مدیریت غذا و تغذیه بیمارستان‌ها در شرایط بحرانی با همکاری مرکز حوادث و فوریت‌های دانشگاه و حضور هادوی مسئول واحد تغذیه بالینی مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، خدامی مسئول تغذیه مجتمع، تعدادی از مسئولان تغذیه بیمارستان‌ها و دبیران کمیته بحران دوشنبه 23 مهرماه 97 در سالن شورا مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
هادوی پیش‌نویس دستورالعمل مدیریت غذا و تغذیه بیمارستان‌ها را در شرایط بحران ارائه کرد.
این دستورالعمل که با همکاری مرکز حوادث و فوریت‌های دانشگاه تدوین‌شده بود، به‌منظور استفاده از تجارب همکاران بیمارستانی موردبحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

کلمات کلیدی
تهیه کننده: