محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

پنجمین کنگره سالانه اوروانکولوژی کشور

به همت مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری تناسلی دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجمین کنگره سالانه اوروانکولوژی کشور برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع با اعلام برگزاری پنجمین کنگره سالانه اوروانکولوژی از چهارشنبه ۱۵ شهریور تا جمعه ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ اعلام کرد: این کنگره که به همت مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری تناسلی دانشگاه به ریاست دکتر محمدرضا نوروزی برگزار شد با استقبال بسیار خوب همکاران اورولوژیست سراسر کشور و حضور چندین مهمان خارجی مواجه بود.
وی افزود: اهم عناوین و مطالب عنوان شده در این کنگره بررسی آخرین پیشرفت‌های تشخیصی و دستاوردهای درمانی برای سرطان‌های شایع سیستم ادراری- تناسلی از جمله سرطان پروستات، مثانه، کلیه و بیضه بود.
شایان ذکر است این کنگره به ریاست دکتر محسن آیتی استاد پیشکسوت گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و حضور فعال اعضای هیئت علمی گروه اورولوژی مجتمع بعنوان سخنرانان علمی برگزار شد.

شهره  بیات

شهره بیات