محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

برگزاری دوره آموزشی از راه دور ضمن خدمت کشوری تازه‌های قلب و عروق و CCU در مجتمع بیمارستانی امیراعلم

به همت دفتر پرستاری مجتمع بیمارستانی امیراعلم و همکاری اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوره آموزشی از راه دور ضمن خدمت کشوری تازه‌های قلب و عروق و CCU ویژه پرستاران در بیمارستان امیراعلم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امیراعلم، دوره آموزشی ضمن خدمت کشوری از راه دور به مدت ۱۰۰ ساعت از تاریخ ۲۲ مرداد تا ۳ شهریور ۱۴۰۰ برای آموزش تازه‌های قلب و عروق و CCU ویژه پرستاران باتجربه کار در بخش مربوطه در مجتمع بیمارستانی امیراعلم برگزار شد.

در این دوره که با حضور پرستاران بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران، امام خمینی، شریعتی، سینا، ضیائیان، بهارلو، فارابی، محب یاس و امیراعلم ارائه شد، دکتر کامرانی، مدرس دوره‌های ویژه، تازه‌های قلب و عروق و تدابیر مراقبتی را تدریس کرد.

در طول برنامه‌ریزی و برگزاری این دوره و برای ارائه هر چه بهتر کلاس‌ها، مدیران ارشد مجتمع، واحد پژوهش و فناوری اطلاعات،  همکاری داشتند.

سینا یوسفی گلوردی

سینا یوسفی گلوردی