محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

حضور استاد دانشگاه پاریس 7 در مجتمع بیمارستانی امیراعلم

اعمال جراحی پروفسور بناسر با همکاری دکتر فتحی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، در مجتمع بیمارستانی امیراعلم انجام شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امیراعلم، روز چهارشنبه 7 خرداد 96 پروفسور سیم بناسر فوق تخصص جراحی پلاستیک و فک وصورت، استاد دانشگاه پاریس 7 و رئیس بخش جراحی فک و صورت بیمارستان رابرت دبر وابسته به دانشگاه پاریس 7 کشور فرانسه جهت انجام اعمال جراحی فک و صورت (ماگزیلو فیشیال) در بیمارستان امیراعلم حضور یافت.
ایشان در مدت سه روز حضور خود در ایران، 14 عمل جراحی را در مجتمع بیمارستانی امیراعلم، مرکز طبی کودکان و بیمارستان نورافشار انجام خواهد داد.
توضیح اینکه پروفسور بناسر از همکاران و دوستان صمیمی دکتر فتحی عضو هیئت علمی گروه جراحی پلاستیک و زیبایی دانشگاه و از اساتید مجتمع بیمارستانی امیراعلم است و اعمال جراحی را در این مرکز با همکاری ایشان انجام داد.