محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

حضور تیم مدیریت برنامه ریزی منابع مالی،بودجه و پایش عملکرد دانشگاه در مجتمع بیمارستانی امیراعلم

تفاهم نامه عملیاتی سال ۹۹ با حضور تیم مدیریت برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه در مجتمع بیمارستانی امیراعلم بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امیراعلم، جلسه ای با حضور دکتر رامین رحیم نیا مدیر برنامه ریزی مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه، دکتر حامد عبداللهی رئیس، مهرداد ماهوش مدیر، لیلا ساعدی مترون، دکتر لادن قدمی مسئول بهبود کیفیت مجتمع و کارشناسان بودجه ستاد دانشگاه در سالن شورا مجتمع بیمارستانی امیراعلم برگزار شد.
در این جلسه بررسی تفاهم نامه عملیاتی سال ۹۹ انجام و نقاط قوت و ضعف بیمارستان بررسی شد و با حضور کمیته مدیریت اجرایی بیمارستان مسائل و مشکلات مالی مجتمع مورد بحث قرارگرفت.

زینت  جعفرقلی

زینت جعفرقلی