محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

قدردانی رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم از زحمات سیمین رنجبران

دکتر آرش جعفریه در نامه ای از زحمات بی دریغ سیمین رنجبران مدیر پرستاری اسبق مجتمع بیمارستانی امیراعلم قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امیراعلم، متن نامه به این شرح است:

سرکار خانم سیمین رنجبران
مدیر محترم پرستاری دانشگاه

با سلام و احترام؛
چه غرورآفرینند عزیزانی که در کمـال صداقت و درستکاری، در برهه پرتلاطم گذر دانشگاه از بهترین لحظات عمر خود را در سنگر خدمت به دانشگاه سپری کردند و در جهت تحقق اهداف مجموعه، خالصـانه از هیچ کوششی دریغ نورزیدند و با پذیرش غم ، شادی و با توکل به ایزد منـان در کنار سایر همسنگران از  خود گذشتند و اینک با کوله باری از تجربه سنگر را به عزیز دیگر  می سپارند.
لذا ضمن تبریک انتصاب بعنوان مدیر پرستاری دانشگاه، وظیفه خود می­دانم،   از زحمات بی دریغ، مساعی ارزشمنـد و اهتمام ویژه سرکارعالی در طول مدت تصدی مدیریت پرستاری مجتمع بیمارستانی امیراعلم تشکر وقـدردانی نمایم.  امید است پیوسته در راه خدمت به نظام مقـدس جمهوری اسلامی ایران تحت فرامین مقام عظمای ولایت موفق و پیروز باشید.

زینت  جعفرقلی

زینت جعفرقلی