محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

قدردانی نیروهای جهادی فعال در مجتمع بیمارستانی امیراعلم از کارکنان و پرستاران بخش ها

نیروهای جهادی فعال در مجتمع بیمارستانی امیراعلم به مناسبت هفته بسیج و ولادت با سعادت امام حسن عسکری(ع) از بخش‌های مختلف مجتمع بازدید و از پرستاران و کادر درماني تجليل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امیراعلم، به مناسبت هفته بسیج و میلاد با سعادت امام حسن عسکری (ع)، نیروهای جهادی فعال در مجتمع از بخش‌های مختلف بازدید و از پرستاران و کادر درمان تجليل کردند.
در این بازدید ملک محمدی نماینده مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش پرستاران و کادر درمان در این برهه حساس و مقایسه آن با ایثارگری های ایام دفاع مقدس، از آنان به عنوان بازوهای توانمند اسلام، انقلاب و ایران در عرصه سلامت نام برد.
در پایان با اهدای هدایایی از کارکنان و پرستاران بخش های مختلف تقدیر شد.

زینت  جعفرقلی

زینت جعفرقلی