محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

نایب‌ قهرمانی تیم فوتسال منتخب امیراعلم در مسابقات جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تیم فوتبال منتخب امیراعلم در مسابقات جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی تهران «یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی» به مقام نایب‌ قهرمانی رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستان امیراعلم سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، از سری مسابقات فوتسال جام رمضان بیمارستان‌ها و واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران «یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی» که در حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدحسین صادقیان معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، دکتر حامد عبدالهی رئیس و مهندس مهدی لک مدیر مجتمع بیمارستانی امیراعلم و جمعی از مسئولین در مجموعه ورزشی چمران برگزار شد، تیم فوتبال منتخب مجتمع بیمارستانی امیراعلم در مسابقه نهایی به مصاف تیم مدیریت حراست رفت که در پایان با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب شد.

این مسابقات با قهرمانی مدیریت حراست، نایب‌ قهرمانی منتخب امیراعلم و کسب رتبه سوم توسط منتخب بیمارستان شریعتی به پایان رسید.

در خاتمه مسابقات حامد کرمی بازیکن تیم منتخب امیراعلم نیز بر جایگاه آقای گلی مسابقات تکیه زد.

سینا یوسفی گلوردی

سینا یوسفی گلوردی