محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

پیام تبریک رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم به مناسبت روز کارمند

دکتر حامد عبداللهی در پیامی ضمن تبریک روز کارمند نوشت: کارمندان در پشتیبانی از خط مقدم درمان همیشه همراه و در تلاش بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امیراعلم، متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
روز 4 شهریورماه در ایام هفته دولت و گرامیداشت خاطره بزرگوارانی چون شهیدرجایی و شهیدباهنر به نام «روز کارمند» نامگذاری شده است. بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها زمینه‌ساز رشد و تعالی آن سازمان است. کارمندان در پشتیبانی از خط مقدم درمان همیشه همراه و در تلاش بودند و در چند ماه اخیر پا به پای ایشان در جهت بهبود بیماران مبتلا به کرونا و عبور از بحرانی سخت که گریبانگیر تمام افراد جامعه بود تلاش کردند.
اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی کارکنان عزیز دانشگاه علوم پزشکی تهران بالاخص مجتمع بیمارستانی امیراعلم، ضمن آرزوی سلامت و سعادت برای ایشان، برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خواستارم.
دکتر حامد عبداللهی
رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم