محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

پیام تبریک مدیر مجتمع بیمارستانی امیراعلم به مناسبت فرارسیدن سال نو

مهندس مهدی لک مدیر مجتمع بیمارستانی امیراعلم، در پیامی فرارسیدن نوروز 1402 و ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.

پیام تبریک مدیر مجتمع بیمارستانی امیراعلم به مناسبت فرارسیدن سال نو مهدی لک,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،مجتمع بیمارستانی امیراعلم، مهندس مهدی لک مدیر مجتمع بیمارستانی امیراعلم، در پیامی فرارسیدن نوروز1402 و ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

فانظرْ إلی ءاثـر رحْمت اللّه کیْف یحْی الاْ رْض بعْد موْتهآ إن ذلک لمحْی الْموْتی و هو علی کل شی ءٍ قدیرٌ؛

«پس به آثار رحمت خدا بنگر که چگونه زمین را پس از مرگش زنده می‌گرداند. در حقیقت، هم اوست که قطعاً زنده کننده مردگان است و اوست که بر هر چیزی تواناست» سوره روم آیه ۵۰

فرارسیدن عید باستانی نوروز فصل رویش، که مقارن با ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن است را به حضور همکاران ارجمند تبریک عرض نموده و تلاش‌های بی‌وقفه و مسئولیت‌پذیری ایشان در بسط سلامت جامعه را ارج می‌نهیم.

امید است که تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن، نو شدن اندیشه و ربیع قلوب ما را در پی داشته باشد. سالی سبز و مالامال از برکت، سلامتی و مهر را برایتان آرزومندم.

«الهی حوّلْ حالنا إلی احسن الحال»

مهندس مهدی لک

مدیر مجتمع بیمارستانی امیراعلم