محتوای خبری مجتمع بیمارستانی یاس

اجرای طرح ملی غربالگری فشارخون و تعیین تناسب وزن ایرانیان بالای 30 سال در بیمارستان یاس

به مناسبت طرح ملی غربالگری فشار خون و تعیین تناسب وزن ایرانیان بالای 30 سال پایگاهی برای اندازه گیری قد، وزن، فشارخون در لابی بیمارستان یاس برپا شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان یاس به مناسبت طرح ملی غربالگری فشار خون و تعیین تناسب وزن ایرانیان بالای 30 سال در تاریخ های 25 و 26 دی ماه  پایگاهی برای اندازه گیری قد، وزن، فشارخون  توسط واحد آموزش سلامت دفتر پرستاری و با همکاری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در لابی بیمارستان برپا شد.
در این طرح بیمارانی که فشارخون بالا داشتند برای بررسی های بیشتر به درمانگاه قلب ارجاع داده شدند و همچنین افرادی که BMI آنها خارج از حد استاندارد بود توسط مشاوره تغذیه بیمارستان مشاوره های لازم را برای کاهش وزن دریافت کردند.
خبر: زهرا احمدی
عکس: امیر مردانی