محتوای خبری مجتمع بیمارستانی یاس

بازدید رئیس اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت و مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه از بیمارستان زنان تهران

نشستی با حضور علیاری مدیر بیمارستان ، دکتر رضائی رئیس اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت و مهندس ارسیلو مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه در خصوص تجهیز و بررسی کمبودهای تجهیزات پزشکی بیمارستان زنان تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان یاس روز چهارشنبه 2 آبان ماه نشستی با حضور علیاری مدیر بیمارستان، دکتر رضائی رئیس اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت و مهندس ارسیلو مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه در خصوص تجهیز و بررسی کمبودهای تجهیزات پزشکی بیمارستان زنان تهران برگزار شد.
در این راستا مقرر شد تجهیزات مورد نیاز مجدداً مورد بازبینی و بازنگری قرا گیرد و نماینده بیمارستان با حضور در اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت پیگیری های لازم را در این خصوص بعمل آورد.

زهرا  احمدی

زهرا احمدی