محتوای خبری مجتمع بیمارستانی یاس

بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران از پروژه مجتمع بیمارستانی یاس

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، معاون توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع دانشگاه و همراهان از پروژه جدید مجتمع بیمارستانی یاس بازديد كردند.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومي مجتمع بیمارستانی یاس، روز چهارشنبه  2 مرداد 98 مهندس نعمت الله ترکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، دكتر محمود بيگلر معاون توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع دانشگاه، مهندس بهزاد مكري مدير دفتر فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه، دکتر رحیم نیا مدير برنامه ريزي منابع مالي، بودجه و پايش عملكرد دانشگاه  از پروژه جدید مجتمع بیمارستانی یاس  بازديد كردند.

دکتر مصطفی محقق رئیس و ابوالفضل علیاری مدیر مجتمع بیمارستانی توضیحاتی در خصوص راه اندازی پروژه  و مشکلات موجود ارائه دادند.

این بازدید با هدف بررسي وضعيت مالي جهت تسريع در روند تکمیل پروژه انجام گرفت و در اين بازديد ميزان پيشرفت پروژه جدید این مجتمع بيمارستانی مورد ارزيابي قرار گرفت.

خبر و عکس: زهرا احمدی

زهرا  احمدی