محتوای خبری مجتمع بیمارستانی یاس

برگزاری کارگاه کشوری پیشگیری و کنترل عفونت بیمارستانی در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

در کارگاه کشوری پیشگیری و کنترل عفونت بیمارستانی، مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اهمیت نظام مراقبت عفونت بیمارستانی در کشور تأکید کرد.

گالری عکس
کارگاه کشوری پیشگیری و کنترل عفونت بیمارستانی، سه‌شنبه 4 آبان 95 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
این کارگاه با همکاری وزارت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با امتیاز بازآموزی از سامانه جامع آموزش مداوم برای مسئولین کنترل عفونت دانشگاه‌ها و سوپروایزرهای کنترل عفونت از 32 دانشگاه علوم پزشکی از سراسر کشور، تشکیل شد.
دکتر عباسی، مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اهمیت نظام مراقبت عفونت بیمارستانی در کشور تأکید کرد.
سخنرانان کارگاه، مستوفیان کارشناس مسئول ایمنی بیمار و کنترل عفونت وزارت بهداشت، دکتر اسماعیل پور دانشیار بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه و قربان پور کارشناس کنترل عفونت معاونت درمان دانشگاه بودند.
محورهای سخنرانی در این کارگاه شامل ابزار پیشگیری و کنترل عفونت، چگونگی ارزیابی و نمره دهی ابزار، نحوه سنجش پذیرش بهداشت دست و سنجه‌های دور سوم اعتباربخشی کنترل عفونت و استریلیزاسیون بود.
خبر و عکس: نجمه باهو

نجمه باهو