محتوای خبری مجتمع بیمارستانی یاس

مراسم تودیع و معارفه مسئولان پیشین و جدید حراست مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه مسئولان پیشین و جدید حراست مجتمع بیمارستانی یاس با حضور دکتر سیداحمد رضایی، مدیر حراست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی یاس، مراسم تودیع و معارفه مسئولان پیشین و جدید حراست این بیمارستان روز یکشنبه 30 تیر ۹۸ با حضور دکتر رضایی مدیر حراست دانشگاه،  دکتر مصطفی محقق رییس بیمارستان، ابوالفضل علیاری مدیر بیمارستان و جمعی از مسئولان حراست دانشگاه و  بیمارستان در سالن جلسات دفتر ریاست برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر محقق ضمن خوشامدگویی به حاضرین از زحمات افشار عزیزی مسئول پیشین حراست بیمارستان قدردانی و برای حسین رسول نژاد مسئول جدید حراست این بیمارستان در انجام وظایف محوله آرزوی موفقیت کرد. سپس دکتر رضایی در مورد مسئولیت خطیر مسئولان حراست توضیحاتی ارائه کرد و در پایان این مراسم حسین رسول نژاد با دریافت حکم مسئولیت خود به صورت رسمی به عنوان مسئول جدید حراست مجتمع بیمارستانی یاس  معرفی شد.

همچنین با اهدای لوح از زحمات مسئول پیشین حراست  این بیمارستان تقدیر شد.

خبر و عکس: زهرا احمدی

زهرا  احمدی