محتوای خبری مجتمع بیمارستانی یاس

مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز در بیمارستان یاس برگزار شد

مراسمی به مناسبت های اول شهریور، روز پزشک و پنجم شهریور روز داروساز در بیمارستان یاس برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان یاس روز شنبه 3 شهریور ماه 97 مراسمی به مناسبت روز پزشک و روز داروساز با حضور رئیس بیمارستان، دکتر مصطفی محقق، معاون آموزشی بیمارستان، دکتر شیرین نیرومنش و دیگر اعضای هیأت علمی، پزشکان، پرستاران و  دانشجویان و... برگزار شد.
در ابتدای مراسم معاون آموزشی بیمارستان در خصوص جایگاه و ارزش پزشکان در جامعه سخن گفت و پس از آن رئیس بیمارستان ضمن گرامیداشت و تبریک روز پزشک در سخنان کوتاهی گفت: همانطور که یک فرد در جامعه با رفتار و منش خود می تواند معرف شخصیت خود باشد کل جامعه پزشکی نیز با رفتار و منش خود باید حافظ جایگاه ارزشمند پزشکان در جامعه باشند.
وی افزود قدر و منزلتی که امروز پزشکان ما باوجود تبلیغات سوئی که می شود دارا هستند حاصل زحمات  اساتید و پزشکان گرانقدری است که با تلاش خالصانه و شبانه روزی خود ذره ذره این آبرو را جمع آوری کرده اند.
وی در ادامه گفت: به استناد یکی از جلسات سخنرانی TED در یک مطالعه 75 ساله مشخص شد که روابط خوب انسانی با همگدیگر مهمترین عامل شادی در سالهای انتهایی زندگی است.
در آخر با بریدن کیک و ثبت عکس یادگاری مراسم پایان یافت.
خبر و عکس: زهرا احمدی

زهرا  احمدی