محتوای خبری مجتمع بیمارستانی یاس

نشست مشترک مدیر برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه با مسئولان مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد

نشستی مشترک با حضور دکتر رامين رحیم نیا، مدير برنامه ريزي منابع مالي، بودجه و پايش عملكرد دانشگاه، دکتر فاطمه داوری، رئیس مجتمع، یوسف مسعودیان، مدیر مجتمع به همراه دیگر مسئولان و کارشناسان مرتبط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی یاس، در نشست روز یکشنبه 17 آذر 98 در خصوص استفاده بهینه از ظرفیت های مجتمع، برنامه های عملیاتی و اجرایی مطابق تفاهم نامه،  برنامه های مجتمع در زمینه افزایش  درآمد، مدیریت هزینه ها، توسعه ارائه خدمات درمانی در رشته های مختلف پزشکی، نیازسنجی تجهیزات پزشکی مورد نیاز، ایجاد تعامل و همکاری معاونت بودجه دانشگاه با این مرکز در جهت پیشبرد اهداف گفتگو شد.
در پایان جلسه مقرر شد ظرف یک هفته آینده مجدداً نشستی مشترک برگزار شود.
خبر و عکس: زهرا احمدی

زهرا  احمدی