محتوای خبری مجتمع بیمارستانی یاس

در بیمارستان یاس

همایش علمی کاربرد روش های نسل جدید تعیین توالی ژنی در تشخیص بالینی بیماری های ژنتیکی برگزار شد

با حضور اساتید و دانشجویان، همایش علمی کاربرد روش های نسل جدید تعیین توالی ژنی (Next Generation Sequencing) در تشخیص بالینی بیماری های ژنتیکی در بیمارستان یاس برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان همایش علمی کاربرد روش های نسل جدید تعیین توالی ژنی (Next Generation Sequencing) در تشخیص بالینی بیماری های ژنتیکی روز سه شنبه 28 دی ماه 95 با حضور جراحان، متخصصین زنان و زایمان، متخصصین ژنتیک، پزشکان عمومی، متخصصین پاتولوژی و علوم آزمایشگاهی و جمعی از دانشجویان ژنتیک و دانشجویان کارشناسی ارشد مامایی برگزار شد.
در ابتدا دکتر احمد ابراهیمی متخصص ژنتیک مدیریت آزمایشگاه ژنتیک بیمارستان یاس سمینار ضمن خیر مقدم به میهمانان، در خصوص هدف از برگزاری این همایش و در مورد کاربرد روش های نسل جدید تعیین توالی ژنی نکات ارزشمندی ارائه داد.
در ادامه همایش، دکتر داوری عضو هیات علمی و  فلوشیپ ناباروری بعنوان اولین سخنران، درباره ی علل نازایی و ناباروری توضیحات جامعی را ارائه کرد.
دکتر مهرداد فلوشیپ آنکولوژی اطلاعاتی را درباره ی ارزیابی بالینی سرطان های زنان به حضار ارائه داد.
سپس دکتر ابراهیمی عضو هیات علمی و فلوشیپ نازایی در خصوص ارزیابی بالینی در سقط مکرر سخنرانی کرد و پس از آن، دکتر فرشیدی فوق تخصص متابولیک، روند جمع آوری اطلاعات و مشاوره ی ژنتیک را به اطلاع حضار رساند.
همچنین دکتر صابر متخصص ژنتیک پزشکی در راستای بررسی ها و تحقیقات انجام شده در زمینه ی NGS،  اصطلاحات و  موارد کاربردی آن سخنرانی کرد.
با دعوت دکتر احمد ابراهیمی بعنوان مدیر آزمایشگاه ژنتیک بیمارستان یاس، دکتر چیکارا، رییس کمپانی Eurofins در بخش آسیای شرقی به معرفی خدمات و پانل های تشخیصی NGS  پرداخت.
سپس، دکتر شجاعی متخصص پاتولوژی بطور مختصری در خصوص محدودیت ها و لزوم انجام تست Cell free (بررسی ناهنجاری های کروموزومی جنین از طریق خون مادر) توضیحاتی را ارائه داد.
در پایان همایش، دکتر شیرازی عضو هیات علمی و فلوشیپ پری ناتال در ارتباط با ارزیابی بالینی و نقش اختلالات ژنتیک در IUFD/IUGR اطلاعات کامل و موثری را به حضار ارائه داد.

زهرا  احمدی

زهرا احمدی