آغاز اجرای برنامه سلامت روان کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای برنامه سلامت روان کارکنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: روز سه‌شنبه 3 آبان 1401 جلسه‌ای را برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت، روان شناسان مراکز متادون تراپی، روان شناسان و مددکاران مراکز تخصصی میثم و مهرگان، روان شناسان مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
وی در این جلسه از شروع ارزیابی و اجرای برنامه سلامت روان برای تمامی کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران خبر داد و در خصوص هدف، اهمیت، فرایند و نحوه اجرای این برنامه مطالبی را بیان و در ادامه نازیلا محمدی کارشناس سلامت روان این مرکز در خصوص نحوه گزارش دهی و تکمیل فرم‌های مربوطه مطالبی را ارائه کرد.
در پایان جلسه مرتضوی در راستای اجرای طرح پیمایش ملی سلامت روان از کارشناسان مجری این طرح سحر عرب نژاد و سهیلا نائمی برای همکاری در این پیمایش با اهدا لوح تقدیری و هدیه‌ای تشکر و قدردانی کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی