• تاریخ انتشار : 1396/02/09 - 12:04
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش‌های روان‌شناس مرکز شهید شاه‌آبادی مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت کلاس‌های آموزشی گسترده‌ای را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، مهناز جعفر زاده روانشناس مرکز شاه‌آبادی به مناسبت هفتۀ جهانی سلامت «با شعار بیا باهم در مورد افسردگی حرف بزنیم» روز شنبه 2 اردیبهشت 96 دو جلسه‌ی آموزشی با عنوان آشنایی با افسردگی و روش‌های پیشگیری و درمان آن را برای دانش آموزان مدرسه شهید سالک و مراجعین سرای محله وصفنارد در منطقه 17 برگزار کرد.
همچنین وی یکشنبه و چهارشنبه 3 و 6 اردیبهشت، 4 جلسه آموزشی با عنوان آشنایی با افسردگی و روش¬های پیشگیری از آن برای مراجعین پایگاه شماره 2 و 3 مرکز شاه‌آبادی، اولیای مدرسه محسنی و مراجعین سرای محله جلیلی در منطقه 17 برگزار کرد.
در این جلسات در خصوص شیوع، علائم و پیش‌آگهی و درمان به‌موقع اختلال افسردگی و پیشگیری از خودکشی، نقش حمایت‌های اجتماعی در افسردگی و ضرورت توجه به گروه‌های آسیب‌پذیر زنان، نوجوانان، سالمندان مطالبی ارائه شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران