آموزش‌های کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت به مناسبت هفته پیشگیری از دیابت

کارشناسان واحد بهبود تغذیه در هفته پیشگیری از دیابت کلاس‌های آموزشی با موضوع اهمیت تغذیه در پیش‌گیری از ابتلا به قند خون و دیابت را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی کارشناس تغذیه مرکز ابوذر در سرای محله ابوذر غربی، شهلا ترابی از مرکز اسماعیل‌آباد در سرای محله اسماعیل‌آباد و الهام رجالی پور از مرکز قمر بنی‌هاشم در سرای محله مخصوص روز شنبه تا دوشنبه 5 تا 8 آذر کلاس آموزشی با موضوع اهمیت تغذیه در پیش‌گیری از ابتلا به قند خون و دیابت را برگزار کردند.
در این کلاس‌ها در خصوص مصرف سبزی‌ها، کنترل وزن، کاهش مصرف کربوهیدرات‌های ساده، قند، افزایش فعالیت فیزیکی، پرهیز از مصرف روغن‌های ترانس و اشباع‌شده مطالبی را بیان کردند و به استفاده از حبوبات، مغز دانه‌ها و غلات کامل تأکید شد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *