آموزش آبشاری کارگاه طب ایرانی در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد

واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران دومین جلسه آبشاری کارگاه طب ایرانی را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم نماینده طب ایرانی این مرکز گفت: آموزش آبشاری کارگاه طب ایرانی برای 58 تن از مراقبان سلامت و کارشناسان مامایی مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
وی در ادامه افزود: دکتر زکیه اخلاصی متخصص طب ایرانی در راستای جوانی جمعیت و ادغام طب ایرانی در سیستم بهداشتی و به‌منظور توانمندسازی کارکنان سیستم بهداشتی جلسه آبشاری آموزش طب ایرانی را برگزار کرد.
در این کلاس آموزشی به اولویت اول پزشک که حفظ سلامت بیمار و درمان وظیفه دوم است اشاره و علل و عوامل سالم بودن تحت عنوان آب‌وهوا، حرکت و سکون، خواب‌وبیداری، طعام، استفراغ و احتباس و اعراض نفسانی را بیان کرد.
همچنین در این کلاس آموزشی توصیه‌های لازم در زمینه تغذیه، خواب، بیداری، ورزش دوران بارداری، شیردهی مادران، جوانان، نوجوانان، مراقبت غذایی نوزادان، کودکان و سالمندان ارائه شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی