آموزش ازدواج به هنگام در هفته ملی جمعیت برای دانشجویان پزشکی بیمارستان امیرالمؤمنین

مراقب سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی ازدواج به هنگام در هفته ملی جمعیت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهدیه ملکی، مراقب سلامت پایگاه 1 و 3 نوشش این مرکز روز شنبه 30 اردیبهشت 1402 کلاس آموزشی ازدواج به هنگام را در هفته ملی جمعیت برای دانشجویان پزشکی بیمارستان امیرالمؤمنین برگزار شد.
وی در این کلاس گفت: به ازدواج خود، همانند جوانه‌ای نگاه کنید که مدام در حال رشد است و. با شناخت از همدیگر، مدیریت کردن انتظارات خود، خوب صحبت کردن و رفتار صمیمانه این جوانه را آبیاری کنید و امید و انرژی را به روابط زناشویی خود ببخشید و در مسیر زندگی مشترک خود، سعی کنید همدیگر را بشناسید و با درک تفاوت‌ها و شناسایی شباهت‌ها از یکدیگر حمایت کنید.
وی در پایان‌بر اینکه زندگی مشترک، فرصتی عالی برای توجه و مراقبت از همدیگر است تأکید کرد و افزود: به تشویق رفتارهای سالم بپردازید و در تغییر رفتارهای ناسالم همدیگر را حمایت کنید.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی