آموزش تغذیه در پیش‌گیری از افزایش چربی خون مرکز بهداشت جنوب تهران در سرای محله ابوذر غربی

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیش‌گیری از افزایش چربی خون را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی را در سرای محله ابوذر غربی برای بانوان منطقه برگزار کرد.
وی در این کلاس در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از افزایش چربی خون، مصرف سبزی‌های برگ سبز، استفاده از مواد غذایی آب پز یا بخارپز یا کبابی، مصرف ماهی بیش از یک‌بار در هفته، مصرف غلات کامل و حبوبات، مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه بر پرهیز از استفاده مصرف کره، خامه، روغن، کره حیوانی، شیر و ماست پرچرب، لبنیات پرچرب، پوست مرغ و قسمت‌های چرب گوشت و مرغ، غذاهای سرخ‌کردنی، سس‌های چرب مثل مایونز، شیرینی و کیک تأکید کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی