آموزش شاخص‌ها و برنامه‌های سلامت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران در سال 1401

واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی را برای ماماها و مراقبان سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی توتی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: آموزش شاخص‌ها و برنامه‌های سلامت خانواده در سال 1401 در دوره 4 روزه در تیر سال جاری برای 211 تن از مراقبان سلامت و ماماهای مراکز تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه‌ها ابتدا دکتر طالبی بر اهمیت ارتقای شاخص‌های سلامت خانواده تأکید کرد و مقرر شد برای نیل به این هدف همه خدمات بالاخص میان‌سالان هم‌زمان با واکسیناسیون کرونا انجام شود.
وی بر مراقبت 14 تا 15 روزه و گروه سنی یک، دو و سه‌ساله تاکید کرد و افزود: از طریق ارتباط با آزمایشگاه‌ها، مطب‌ها، سراهای محله، استفاده از پتانسیل سفیران سلامت، نمایندگان بهداشت در مدارس بر شناسایی مادران باردار، سالمندان و خطرسنجی آنان فعالیت داشته باشند و سپس خلاصه‌ای از مفاد و اقدامات ضروری مراقبان سلامت در خصوص قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را ارائه کرد.
 سپس بر مشاوره فرزند آوری توسط کاربران مراقبان سلامت در سامانه سیب تأکید کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی