آموزش مدیریت مواجهه‌های شغلی با ویروس HIV و هپاتیت‌های B و C در بیمارستان‌های مدائن و مفرح

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزشی مدیریت مواجهه‌های شغلی با ویروس HIV و هپاتیت‌های B و C خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مریم تقی زاده، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری واگیر این مرکز گفت: روز شنبه و دوشنبه 5 و 7 خرداد 1403 برای پرستار، ماما و کارکنان اتاق عمل در بیمارستان مدائن و بیمارستان مفرح برگزار شد.
راضیه رحیمی، مشاور و روانشناس مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری امام خمینی (ره) در خصوص مدیریت مواجهه‌های شغلی با ویروس HIV و هپاتیت‌های B و C و آموزش اچ آی با رویکرد نوین مطالبی را بیان کرد بر اینکه روش اولیه در پیشگیری از انتقال HIV به کارکنان، پیشگیری از مواجهه با خون و مایعات بدن است و مواجهه‌های شغلی در مراکز درمانی مشاهده می‌شود تأکید کرد و گفت: مراکز درمانی باید توانایی مدیریت درست این مواجهات را داشته باشند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی