اجرای برنامه چک حشره‌شناسی مرکز بهداشت جنوب تهران در سال ۱۴۰۱

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای برنامه چک حشره‌شناسی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سمیه مسلمیان، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: در راستای استمرار برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آئدس (تب دانگ، چیکونگونیا و زیکا)، برنامه چک حشره‌شناسی این مرکز از روز یکشنبه ۲۱ تا چهارشنبه ۲۴ فروردین سال جاری ادامه داشت.
وی در ادامه گفت: راه‌آهن تهران مهم‌ترین HOT SPOT مرکز بهداشت جنوب تهران است و اجرای چک حشره‌شناسی مرکز بهداشت جنوب تهران در این محدوده انجام می‌شود.
توضیح اینکه نخستین مرحله تله گذاری سال 1401 را بابایی، حشره‌شناس این مرکز ۲۱ فروردین سال جاری، اویتراپ ها در 30 نقطه راه‌آهن نصب و نمونه‌ها را ۲۴ فروردین جمع‌آوری کرد و سپس به‌منظور بررسی تحویل آزمایشگاه حشره‌شناسی دانشکده بهداشت داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی