اجرای طرح پویش ملی دیابت و فشارخون مرکز بهداشت جنوب تهران در فرهنگسرای میدان حر و مدرسه حرا

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای طرح پویش ملی دیابت و فشارخون مرکز بهداشت جنوب تهران در منطقه 10 آموزش‌وپرورش خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا شاقلانی پور، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: طرح پویش ملی دیابت و فشارخون روز شنبه 23 دی 1402 برای کارکنان، معلمان، والدین مدرسه حرا، مراجعان و افراد بالای 18 سال در فرهنگسرای حر برگزار شد.
در اجرای این برنامه منصوره میرزا زاده و زهرا ده بالائی، مراقبان سلامت پایگاه شماره 3 و 4 مرکز خدمات جامع سلامت شماره 21 در مدرسه حرا و مریم حصارکی کارشناس بهداشت محیط و زهرا شاقلانی پور کارشناس واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب در روز چهارشنبه 20 دی 1402 در فرهنگسرای میدان حر حضورداشته و غربالگری فشارخون و دیابت را برای بیش از 100 تن از کارکنان، معلمان و والدین دانش آموزان مدرسه حرا، مراجعین و افراد بالای 18 برگزار کردند.
توضیح اینکه در پایان فرم ارجاع برای افراد در معرض خطر تکمیل شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی