ارائه خدمات سلامت‌محور مرکز بهداشت جنوب تهران به کارکنان شهرداری منطقه 10 به مناسبت هفته سلامت

کارشناس واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران از ارائه خدمات سلامت‌محور به کارکنان شهرداری منطقه 10 به مناسبت هفته سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: به مناسبت هفته سلامت با هماهنگی واحدهای بهبود تغذیه و گسترش این مرکز روز دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 خدمات سلامت را به کارکنان شهرداری منطقه 10 ارائه کردیم.
در این برنامه خدیجه نوری زاده مراقب سلامت، پایگاه شماره 3 مرکز 10 به غربالگری قند خون و فشارخون افراد پرداخت و مشاوره‌های لازم را ارائه داد و شکوفه کوه‌پیما، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شماره 10، خدمات تن‌سنجی و تعیین شاخص توده بدنی را برای متقاضیان انجام داد و به مشاوره تغذیه مناسب به افراد پرداخت.
در ادامه نگار غیاثوند، کارشناس مامایی، پایگاه شماره 3 مرکز 10 به ارائه مشاوره مامایی برای بانوان شاغل در شهرداری منطقه 10 و مشاوره فرزند آوری برای واجدین شرایط پرداخت.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی