افتتاح کلاس‌های آمادگی زایمان در مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی

کارشناس واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران از افتتاح کلاس‌های آمادگی زایمان در مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مختاری نیا، کارشناس واحد بهداشت خانواده این مرکز گفت: به‌منظور رفاه حال مادران باردار در منطقه 17 شهر تهران و دسترسی برای استفاده از کلاس‌های آموزشی حضوری آمادگی زایمان برای مادران باردار روز چهارشنبه 27 اردیبهشت 1402 کلاس‌های آمادگی زایمان در مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی راه‌اندازی شد.
وی هدف از برگزاری این کلاس‌ها را برای کاهش استرس، افزایش اطلاعات در مورد برنامه‌های مراقبتی و بهداشتی، آموزش مهارت‌های عصبی عضلاتی نوزاد است که بر پایه حفظ حقوق طبیعی مادر و جنین برگزار می‌شود.
توضیح اینکه آموزش‌ها به مادر کمک می‌کند تا بارداری سالم‌تر و با عارضه کمتری داشته باشد ضمن اینکه مهارت خود مراقبتی، مدیریت ذهن و جسم قادر خواهد شد تا از رهایش پویائی جسمی و روانی برخوردار شوند؛ و درنهایت بارداری و زایمان ایمن‌تری داشته باشند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی