اهدای گلدان به مناسبت شعار روز سوم هفته سلامت «سلامت خانواده و سلامت زمین» در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری خانه مشارکت مردمی منطقه 11 به مناسبت شعار روز سوم هفته سلامت سلامت خانواده و سلامت زمینبه واحدهای ستادی گلدان هدیه کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سید علی رضوی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت و توسعه منطقه 11 با همراهی مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و زهرا مرتضوی، نماینده دانشگاه درراه اندازی خانه‌های مشارکت مردمی و کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران در سومین روز از هفته سلامت و با توجه به شعار این روز با عنوان  سلامت خانواده و سلامت زمین به‌منظور پاسداشت حفظ محیط‌زیست و سلامت زمین، تعدادی گلدان را به واحدهای ستادی اهدا کردند.
پس از تبریک هفته سلامت این گلدان‌ها که با همکاری واحد بهداشت محیط و خانه مشارکت مردم در سلامت و توسعه منطقه 11 تهیه‌شده بود به واحدهای ستادی اهدا شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی