بازدید از بازگشایی مدارس منطقه 11 به مناسبت شروع سال تحصیلی

کارشناسان واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از بازگشایی مدارس منطقه 11 به مناسبت شروع سال تحصیلی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس این مرکز گفت: با توجه به آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس و در راستای حفظ و ارتقای سلامت گروه‌های سه‌گانه هدف، دانش آموزان، کارکنان مدارس و والدین، از مدرسه ابتدایی بهشت واقع در آموزش‌وپرورش منطقه 11 بازدید کردیم.
 در این جلسه دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول و رشیدی کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از کلاس‌های درس، سرویس‌های بهداشتی، پایگاه تغذیه سالم بازدید و چک‌لیست مروج و شیوه‌نامه بهداشتی را تکمیل کردند.
سپس جلسه‌ای برگزار شد و نقاط قوت و ضعف موردبررسی قرار گرفت و نتایج بازدید برای ساقی، کارشناس سلامت و پیشگیری آموزش‌وپرورش منطقه 11 ارسال شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی