بازدید رئیس خانه مشارکت‌های مردمی منطقه 11 تهران از مرکز خدمات جامع سلامت شهری منتخب فرمانفرماییان

مهندس طاهره آزمون هماهنگ‌کننده برنامه در منطقه 11 از بازدید رئیس خانه مشارکت‌های مردمی منطقه 11 تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سید علی رضوی رئیس خانه مشارکت مردمی منطقه 11 و زهرا مرتضوی مسئول اجرای برنامه در سطح دانشگاه و مهندس طاهره آزمون هماهنگ‌کننده برنامه در منطقه 11 بازدید از مرکز منتخب فرمانفرماییان در برنامه خانه مشارکت مردمی منطقه 11 تهران بازدید کردند.
در ابتدا جلسه‌ای با حضور دکتر وجدانیان جانشین سرپرست مرکز برگزار و برنامه و اهداف آن تبیین شد و سپس از تمامی واحدهای موجود در مرکز بازید و رضوی با شرح وظایف و خدماتی که ارائه می‌گردد آشنا شد.
توضیح اینکه ظرفیت‌ها، کمبودها و امکانات مرکز به‌منظور رفع و ارتقا خدمت‌رسانی بهتر به مردم منطقه بررسی شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی