بازدید سازمان بازرسی کل کشور و رئیس اداره باروری سالم از مرکز بهداشت جنوب تهران

سازمان بازرسی کل کشور و رئیس اداره باروری سالم از مرکز ابوذر تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، شهلا صالحی کارشناس باروری سالم و فرزند آوری این مرکز گفت: سازمان بازرسی کل کشور و رئیس اداره باروری سالم باهدف بررسی وضعیت اجرای برنامه‌های سلامت خانواده برای تمام گروه‌های سنی اعم از کودک، نوجوان، جوانان، میان‌سالان، مادران باردار و سالمندان با اولویت برافزایش بارداری، فرزند آوری، نحوه ارائه مکمل‌ها و خدمات رایگان روز چهارشنبه 26 شهریور 99 از مرکز ابوذر از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کرد.
در این جلسه دکتر علی ناصح، از سازمان بازرسی کل کشور، دکتر ناهید اکبری، رئیس اداره باروری سالم از وزارت بهداشت، لیلی مراد پور، کارشناس برنامه باروری سالم معاونت بهداشت دانشگاه و صالحی کارشناس باروری سالم و فرزند آوری مرکز بهداشت جنوب تهران حضور داشتند و از مرکز سلامت جامعه شهری ابوذر بازدید کردند.
 در این بازدید، فرایندهای جاری ارائه خدمت در مرکز و پایگاه‌های زیرمجموعه، نحوه سیستم ارجاع و ثبت دارو به سطوح بالاتر اعم از آزمایشگاه و داروخانه از طریق سامانه سیب بررسی شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی