بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران از مدرسه مروج تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران از مدرسه مروج تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این بازدید روز شنبه 3 تیر 1402 با حضور دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت، دکتر سعید تأملی، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران از دبستان ابتدایی شهید ه زینب اسدی لاری بازدید کرد.
در این جلسه ابتدا دکتر اسدی لاری به فعالیت‌های انجام‌شده اشاره کرد و مطالبات بهداشتی خود را از مسئولان ذیربط خواستار شد و در ادامه دکتر اولیایی با تأکید بر اهمیت بهداشت روان در سلامت دانش آموزان مطالبی را ارائه کرد.
 سپس دکتر سلمانی در خصوص برگزاری کارگاه‌های بهداشت روان با رویکرد اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس و... اعلام آمادگی کرد و دکتر سرابی برای همکاری مرکز بهداشت جنوب تهران درزمینهٔ های معاینات گروه هدف، سایر دانش آموزان، کارکنان مدرسه، ارجاع به‌موقع و آموزش‌های اولویت‌دار نوجوانان شامل کم‌تحرکی، چاقی، بهداشت روان اعلام آمادگی کرد.
در حاشیه این بازدید دکتر سلمانی به 15 نفر از دانش آموزان برگزیده رشته‌های مختلف ورزشی، هنری و... جوایزی اهدا کرد.
توضیح اینکه در این مراسم آقا میری، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت، دکتر سرابی، کارشناس مسئول و رشیدی کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر اسدی لاری، دکتر مجد پدر و مادر شهیده زینب اسدی لاری مدیران مدارس و جمعی از معلمان و بحری کارشناس سلامت آموزش‌وپرورش حضور داشتند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی