بازدید وزیر بهداشت از ارائه خدمات سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در 22 بهمن

خدمات سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران با هماهنگی واحدهای آموزش بهداشت، بهداشت محیط و کارشناسان این مرکز در راهپیمایی 22 بهمن ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر عین‌اللهی وزیر بهداشت و دکتر فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت نیز از غرفه خیابان وصال شیرازی که با هماهنگی وزارت بهداشت و همکاری معاونت بهداشت دانشگاه روز شنبه 22 بهمن 1401 برپاشده بود بازدید کردند.
توضیح اینکه مراقبان سلامت و کارشناسان بهداشت محیط این مرکز در 5 غرفه در خیابان‌های وصال شیرازی، چهارراه ولیعصر، یادگار امام، خوش و میدان انقلاب حضور داشتند و به ارائه خدماتی مانند مشاوره فرزند آوری و جمعیت، سالخوردگی جمعیت، آسیب‌های تک‌فرزندی، معایب تأخیر در فرزند آوری و غیره پرداختند.
همچنین شبکه همگانی آموزش بهداشت (سامانه شهاب) به افراد معرفی و عضویتشان در سامانه ثبت شد.
همچنین اندازه‌گیری فشارخون برای مراجعان نیز یکی دیگر از خدمات ارائه‌شده بود و مسابقه نقاشی نیز برای کودکان حاضر در راهپیمایی انجام و جوایزی اهدا شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی