بازدید و نظارت کارشناسان مرکز بهداشت جنوب تهران از آرامستان بهشت زهرا

واحدهای بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران از آرامستان بهشت‌زهرا به‌منظور پیشگیری و کنترل کرونا ویروس بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این بازدید در راستای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس روز سه شنبه 19 فروردین 99 با حضور مهندس حمیدرضا فخاریان، کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای، مهندس جمشید طلایی کارشناس مسئول بهداشت محیط، معاونت بهداشت دانشگاه، مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران و مهندس محمد میبدی، کارشناس بهداشت محیط مستقر مرکز از آرمستان بهشت‌زهرا انجام شد.

مسئولان از واحدهای مختلف آرامستان بازدید کردند و از نزدیک روند اجرای برنامه گندزدایی (اماکن، خودروها و فضاها)، اقدامات دردست انجام برای حفظ و ارتقا ایمنی و سلامت شاغلان و برنامه نحوه تهیه و استفاده از وسایل حفاظت فردی را موردبررسی قراردادند.
توضیح اینکه تیم مشترک کارشناسان مسئول سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه و مرکز بهداشت جنوب بازدیدهای مشابهی با همین موضوع را روزهای 17 و 18 اسفند 98 انجام داده‌اند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی