بازدید کشوری از مدارس مروج سلامت منتخب تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناسان مسئول معاونت بهداشتی دانشگاه‌های شهید بهشتی، ایران و استان البرز از مدارس مروج سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این بازدید روز شنبه 30 بهمن 95 با هماهنگی‌های قبلی از مدارس مروج سلامت منتخب 5 ستاره ابتدایی دخترانه حامی و پیروان زینب، منطقه 19 تهران و مدرسه ابتدایی دخترانه جوادالائمه انجام شد.
سهیلا هادیان، کارشناس مسئول معاونت بهداشتی استان البرز، واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با حضور در دبستان دخترانه پیروان زینب از تمامی فعالیت‌های مروج سلامت در راستای اجرای اهداف بازدید کردند و چک‌لیست ممیزی خارجی تکمیل شد.
همچنین دکتر فرخ السادات امامی، کارشناس مسئول و مهرانگیز سرتیپی، کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و زهرا شاقلانی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با حضور در دبستان دخترانه حامی از تمامی فعالیت‌های مروج سلامت در راستای اجرای اهداف بازدید کردند. در این بازدید، چک‌لیست ممیزی خارجی تکمیل شد.سمانه سیر، کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و شبنم شیروانه دهی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از تمامی فعالیت‌های مروج سلامت در راستای اجرای اهداف بازدید کردند و چک‌لیست ممیزی خارجی تکمیل شد.
در حاشیه این بازدید از مدارس نامبرده، فعالیت‌های متنوع شامل اجرای سرود، نمایش و مسابقات، جشنواره غذا، نمایشگاه کاردستی، نقاشی، کتاب با موضوعات بهداشتی برگزار شد و به نفرات برتر جوایزی از طرف مرکز بهداشت جنوب تهران واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس اهدا شد.
خبرنگار: نگاردیوبندی

نگار  دیوبندی