بازدید گروه گسترش وزارت بهداشت، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی وزارت و گروه پزشکی دانشگاه از مرکز بهداشت جنوب تهران

گروه گسترش وزارت بهداشت، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی وزارت و گروه پزشکی دانشگاه از دو مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر و امام محمدباقر (ع) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، گروه گسترش وزارت بهداشت، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی وزارت و گروه پزشکی دانشگاه از دو مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر و امام محمدباقر (ع) برای نحوه ارائه دوره کارورزی دانشجویان پزشکی در این مراکز بازدید انجام شد.
در این بازدید مسائل موجود در ارائه دوره کارورزی دانشجویان پزشکی در مراکز موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت و نظرات و پیشنهادات و همچنین مشکلات موجود درروند اجرای برنامه توسط دکتر سفاری و دکتر احد پور سرپرستان این دو مرکز بیان شد.
در ادامه دکتر فتاحی، گسترش شبکه وزارت بهداشت و دکتر صفرنواده، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی وزارت بهداشت، دکتر مجتبی صداقت، گروه پزشکی دانشگاه و وزیری کارشناس گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت، فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت، اعظم شجاع، کارشناس مرکز بهداشت جنوب تهران، فرشته حق‌شناس، کارشناس مسئول واحد گسترش در این برنامه بازدید حضور داشتند.
این برنامه برای بررسی امکان آموزش در مراکز خدمات جامع سلامت و شناسایی موانع بسط آن به‌منظور فراهم نمودن آموزش جامعه نگر برای دانشجویان پزشکی انجام شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی