برپایی ایستگاه اطلاع‌رسانی نقش تغذیه در پیشگیری، ابتلا و نقاهت کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران ایستگاه اطلاع‌رسانی نقش تغذیه در پیشگیری، ابتلا و نقاهت کرونا را برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا گودرزی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز میثم از مراکز تحت پوشش این مرکز با همکاری سرای محله باغ خزانه روز شنبه 21 اسفند 1400 به سالمندان، میان‌سالان، جوانان در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری، ابتلا و نقاهت کرونا آموزش داد.
وی به مناسبت هفته سلامت مردان در خصوص تغذیه مناسب به‌منظور تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به کووید-19، تغذیه مطلوب در زمان ابتلا و نقاهت بیماری و همچنین واکسیناسیون کرونا مطالبی را بیان و به افراد مبتلابه چاقی و اضافه‌وزن مشاوره فردی ارائه کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی