برپایی ایستگاه مشاوره و اطلاع‌رسانی هفته سلامت مردان مرکز بهداشت جنوب تهران در تره‌بار نواب

واحد آموزش بهداشت با همکاری بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران و اداره سلامت شهرداری منطقه 11، ایستگاه مشاوره و اطلاع‌رسانی را به مناسبت هفته سلامت مردان برپا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ایستگاه مشاوره و اطلاع‌رسانی از روز شنبه 7 تا دوشنبه 9 اسفند 1400 در تره‌بار نواب به‌منظور ارائه خدماتی مانند سنجش قند خون، فشارخون، مشاوره تغذیه، مشاوره واکسیناسیون کووید 19 برپا شد.
در این ایستگاه کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت حکیم اعتماد و قمر بنی‌هاشم به مشاوره تغذیه برای افراد حاضر پرداختند بر تزریق نوبت سوم واکسن کرونا تأکید کردند.
 در این ایستگاه، خدمات در حال ارائه برای مردم در مراکز و پایگاه‌های سلامت به‌ویژه خدمات مورداستفاده مردان نیز معرفی شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی